Kevään StarT-tapahtumiin haku 14.2.2020 mennessä

keskiviikkona 11. joulukuuta 2019 | Kati Kyllönen | Ei kommentteja

Haku kevään 2020 StarT-tapahtumiin on alkanut ja on auki 14.2.2020 saakka!

Start-ohjelman parissa järjestettäviin jokakeväisiin tapahtumiin haetaan mukaan kertomalla toteutetuista lasten ja nuorten projektitöistä ja/tai hyvästä (opetus)käytänteestä samalla verkkolomakkeella, millä ilmoittaudutaan mukaan StarT-ohjelmaan.

Lisätietoja löydät StarTin verkkosivulta osoitteesta
https://start.luma.fi/ilmoittaudu/start-oppimisyhteisoksi/

Oulun StarT-aluefestarit järjestetään Tiedekeskus Tietomaassa 2.-3.4.2020. Aluefestareille haetaan mukaan kertomalla omista StarT-projekteista ja/tai oman yhteisön hyvästä opetuskäytänteestä. Ohjeet hakemiseen löytyvät StarTin verkkosivuilta (linkki yllä).

 

 

 

 


Ei kommentteja artikkelille “Kevään StarT-tapahtumiin haku 14.2.2020 mennessä

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia