Tiedeluennot ja tiedebrunssit Tietomaassa keväällä 2020

tiistaina 4. helmikuuta 2020 | Merja Vaaramaa | Ei kommentteja

Tiedekeskus Tietomaan verkkosivuilta osoitteesta https://www.ouka.fi/oulu/luuppi/tiedekeskus-tietomaa näet ajantasaisen tilanteen, mitä brunsseja tai luentoja on jouduttu perumaan!

Tiedeluennot ja Tiedebrunssit ovat Tiedekeskus Tietomaan ja Oulun yliopiston yhteistyössä toteuttama luentosarja suurelle yleisölle. Tilaisuuksissa kuullaan ajankohtaista tutkimustietoa mielenkiintoisista aiheista Oulun yliopiston tutkijoiden ja alumnien esittäminä.

Aika ja paikka

Tiedeluennot: keskiviikkoisin 19.2., 18.3. PERUTTU, 22.4. PERUTTU ja 13.5. PERUTTU klo 18.00-19.30 Tiedekeskus Tietomaan auditorio, Nahkatehtaankatu 6, Oulu

Tiedebrunssit: sunnuntaisin 16.2., 15.3. PERUTTU, 19.4. PERUTTU ja 17.5. PERUTTU klo 11.00-15.00 (luento klo 12.30) Tiedekahvila, Tiedekeskus Tietomaa, Nahkatehtaankatu 6, Oulu

Brunssin hinta: yli 12-vuotiaat 19 euroa/hlö, lapset 0-4 v. veloituksetta, 4-12 v. 11 euroa/hlö

Luento kuuluu brunssin hintaan. Brunssin ostaneet saavat lisäksi kuittia näyttämällä Tietomaan näyttelylipun puoleen hintaan.

Tiedebrunssin voi ostaa paikanpäällä tai varata ennakkoon puhelimitse 045 617 6586. Ennakkovaraus on käytävä maksamassa Tiedekahvila Tietomaassa viimeistään brunssia edeltävänä tiistaina. Brunssin menun toteutuksesta vastaa Tiedekahvilan palvelutoimittaja Kanresta Oy.

Luentojen aiheet

19.2. Avaruusilmasto ja sen vaikutus Maan ilmastoon, Timo Asikainen, Oulun yliopisto

18.3. Älykkäät mehiläiset, Olli Loukola, Oulun yliopisto, PERUTTU

22.4. Puolukasta terveyttä ja uusia jalosteita, Mari Jaakkola, Kajaanin yliopistokeskus

13.5. Sunnuntaikävelykö terveysliikuntaa?, Raija Korpelainen, Oulun yliopisto ja ODL

Brunssien aiheet

16.2. Tekoälyn lupaukset, haasteet ja realismi, Olli Silvén, Oulun yliopisto

15.3. Puettavat anturit ja hyvinvointidata, Heli Koskimäki, Oura health, PERUTTU

19.4.Sää ja sairaudet tutuiksi matematiikalla – todennäköisyyslaskenta monitoimityökaluna, Juho Kontio, Oulun yliopisto

17.5. Tutkimuskohteena Suomen ruokahistoria, Ritva Kylli, Oulun yliopisto

 

 

 


Ei kommentteja artikkelille “Tiedeluennot ja tiedebrunssit Tietomaassa keväällä 2020

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia