LUOMUS – Suomen hyönteislahkojen tunnistusopas

tiistaina 5. toukokuuta 2020 |

Avainsanat: biologia, hyönteiset, lajintuntemus

Luokkataso

3.-9. lk, lukio

Kuvaus

Luonnontieteellisen keskusmuseon Luomuksen tuottama maksuton verkkomateriaali Suomen hyönteiset – Lahkojen tunnistusopas sisältää tietoa jokaisesta Suomessa esiintyvästä hyönteislahkosta. Oppaan avulla kuka tahansa pystyy määrittämään löytämänsä hyönteiset lahkotasolle. Lahkojen tunnistustietojen lisäksi oppaassa on tietoa hyönteisten rakenteesta, merkityksestä ja elintavoista. Oppaassa on myös vinkkejä siitä, miten sitä voi hyödyntää opetuksessa. Opasta voidaan käyttää opetuksen tukena esimerkiksi yläkoulun eliökokoelman koostamisessa.

Opas on ladattavissa ilmaiseksi Suomen lajitietokeskuksen verkkosivuilta.

  1. Tunnistusopas Laji.fi-sivustolla

Ei kommentteja artikkelille “LUOMUS – Suomen hyönteislahkojen tunnistusopas

Kirjoita kommentti