LUMATIKKA – Matematiikan opetuksen ja oppimisen täydennyskoulutusohjelma

keskiviikkona 12. elokuuta 2020 | | Ei kommentteja

Mietityttääkö matematiikan opetus? Tarvitsetko neuvoja matemaattisista oppimisvaikeuksista kärsivän tukemiseksi? Janoatko käytännöllisiä vinkkejä toiminnallisen ja tutkivan matematiikan opetuksen toteuttamiseksi? Toivotko tukea matematiikan, kehollisuuden ja taiteen luontevaan integrointiin? Kaipaatko esimerkkejä ohjelmointitehtävistä? Tarvitsetko lisää keinoja myötävaikuttaa oppijoiden matikkainnostusta ja motivaatiota? Haluatko uusia näkökulmia matematiikan opetukseen?
LUMATIKKA-verkkotäydennyskoulutuksessa saat vastauksia näihin ja moniin muihin matematiikan opetukseen liittyviin kysymyksiin!

Maksuton matematiikan opetuksen LUMATIKKA-täydennyskoulutus on nyt käynnissä. Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Koulutus toteutetaan sekä suomeksi että ruotsiksi. Koulutus on Opetushallituksen rahoittama. Ohjelman toteuttavat seitsemän yliopistoa ja ammattikorkeakoulua LUMA-keskus Suomi-verkoston koordinoimana.

Syksyn kurssialueet avautuvat osallistujille 31.8., ja kurssitehtävät tulee olla palautettuna 29.11. mennessä. Tällä aikavälillä kursseilla voi edetä yhteisessä joustavassa tavoiteaikataulussa tai oman aikataulun mukaisesti. Kurssit voi suorittaa kokonaisuudessaan verkon välityksellä, mutta kurssitehtäviin sisältyy opetuskokeiluita myös oman ryhmän kanssa. Voit osallistua joko yksittäisille kursseille tai koko koulutusohjelmaan. Suosittelemme oman työn ohella suoritettavaksi 1-2 koulutusosiota lukukaudessa. Tarkempiin kurssikuvauksiin pääset tutustumaan ohjelman verkkosivuilla.

Aloita verkko-opinnot osoitteessa https://lumatikka.luma.fi/ilmoittautuminen/.

Tervetuloa verkkokursseille kehittämään matematiikan opetustasi!

Lisätietoja:
https://lumatikka.luma.fi
info@lumatikka.luma.fi

 

 

 


LUMA-keskus Suomi on katto-organisaatio kansalliselle ja kansainväliselle LUMA-toiminnalle. Sen muodostavat suomalaisten yliopistojen tai yliopistokeskusten yhteydessä toimivat LUMA-keskukset.

Ei kommentteja artikkelille “LUMATIKKA – Matematiikan opetuksen ja oppimisen täydennyskoulutusohjelma

Kirjoita kommentti