LUMATIKKA-täydennyskoulutukset verkossa syksyllä 2020

keskiviikkona 12. elokuuta 2020 | Kati Kyllönen | Ei kommentteja

Aika

31.8.–29.11.2020

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille.

Sisältö

Mietityttääkö matematiikan opetus? Tarvitsetko neuvoja matemaattisista oppimisvaikeuksista kärsivän tukemiseksi? Janoatko käytännöllisiä vinkkejä toiminnallisen ja tutkivan matematiikan opetuksen toteuttamiseksi? Toivotko tukea matematiikan, kehollisuuden ja taiteen luontevaan integrointiin? Kaipaatko esimerkkejä ohjelmointitehtävistä? Tarvitsetko lisää keinoja myötävaikuttaa oppijoiden matikkainnostusta ja motivaatiota? Haluatko uusia näkökulmia matematiikan opetukseen? LUMATIKKA-verkkotäydennyskoulutuksessa saat vastauksia näihin ja moniin muihin matematiikan opetukseen liittyviin kysymyksiin!

Aikataulu ja rakenne

Syksyn kurssialueet avautuvat osallistujille 31.8., ja kurssitehtävät tulee olla palautettuna 29.11. mennessä. Tällä aikavälillä kursseilla voi edetä yhteisessä joustavassa tavoiteaikataulussa tai oman aikataulun mukaisesti.

Kurssit voi suorittaa kokonaisuudessaan verkon välityksellä, mutta kurssitehtäviin sisältyy opetuskokeiluita myös oman ryhmän kanssa.

LUMATIKKA-koulutus koostuu kolmesta osasta, joiden laajuus on yhteensä 15 opintopistettä. Osat ovat kaikkien luokka-asteiden opettajille yhteinen osa (laajuus 3 op), luokka-astekohtainen osa (laajuus 6 op) sekä valinnainen osa (laajuus 3 x 2 op).

Ilmoittautumislomakkeen kautta voi ilmoittautua halutessaan joko yksittäisille kursseille tai koko koulutusohjelmaan (15 op). Suosittelemme oman työn ohella suoritettavaksi 1-2 koulutusosiota lukukaudessa.

Tarkempiin kurssikuvauksiin pääset tutustumaan ohjelman verkkosivuilla osoitteessa https://lumatikka.luma.fi/rakenne/.

Kursseille osallistumisen voit aloittaa osoitteessa https://lumatikka.luma.fi/ilmoittautuminen/.

Tervetuloa verkkokursseille kehittämään matematiikan opetustasi!

Lisätietoja

Koulutus toteutetaan sekä suomeksi että ruotsiksi. Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja osallistujille maksuton. Ohjelman toteuttavat seitsemän yliopistoa ja ammattikorkeakoulua LUMA-keskus Suomi-verkoston koordinoimana.

Lisätietoja löydät LUMATIKAn verkkosivulta osoitteesta
https://lumatikka.luma.fi
ja voit kysyä sähköpostitse osoitteesta info@lumatikka.luma.fi

 

 

 

 


Ei kommentteja artikkelille “LUMATIKKA-täydennyskoulutukset verkossa syksyllä 2020

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia