Stratematiikka-peli

torstaina 5. marraskuuta 2020 |

Avainsanat: kertolasku, luvut ja laskutoimitukset, peli, strategia, yhteenlasku

Luokkataso

esi- ja alkuopetus, 3.-6. lk

Välineet

2 kpl lippuja, viirejä tai kartioita, pelikenttä, tulostetut ja laminoidut pelikortit

Kuvaus

Stratematiikka on lipunryöstön idean ympärille rakentuva liikunnallinen ja taktinen ulkona pelattava joukkuepeli. Pelissä tehdään laskutoimituksia ja lukuarvojen vertailua kaksintaistelutilanteissa. Pelaajat kantavat pelissä kortteja, joiden arvot ovat numeroita, summia tai tuloja lukuvälillä 0–100. Nuoremmille pelaajille (esi- ja alkuopetus) peliä voi soveltaa ottamalla peliin mukaan vain kokonaisluvut. Vanhemmille peliä voi soveltaa ottamalla peliin mukaan myös murtolukuja ja jakolaskuja.

  1. Stratematiikka-pelin ohjeet ja materiaalit

 


Ei kommentteja artikkelille “Stratematiikka-peli

Kirjoita kommentti