Lukustartti pitkän matematiikan kirjoittajille 25.2.2021

tiistaina 26. tammikuuta 2021 | Kati Kyllönen | Ei kommentteja

Aika ja paikka

torstai 25.2.2021 kello 12.15–15.00
Zoom-etäyhteydellä

Sisältö

Lukustartti-työpaja on suunnattu pitkässä matematiikassa hyviin arvosanoihin tähtääville abeille.

Työpajassa tarkastellaan ja analysoidaan aikaisempien vuosien pitkän matematiikan yo-tehtäviä. Tavoitteena on auttaa valitsemaan itselle sopivia tehtäviä ja rohkaista tarttumaan myös pelottavan näköisiin tehtäviin.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Lukustartin ilmoittautumisaika on päättynyt. Mikäli et ole vielä ilmoittautunut, mutta haluaisit osallistua, ota yhteyttä Kati Kyllöseen (kati.kyllonen@oulu.fi).

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille Zoom-osallistumislinkin ilmoittautumisajan päätyttyä, keskiviikkona 24.2.

Lukustartti on osallistujille maksuton. Lukustartin järjestävät Oulun yliopiston matemaattiset tieteet ja LUMA-keskus. Tarvittaessa voit kysyä tapahtumasta lisätietoja Kati Kyllöseltä (kati.kyllonen@oulu.fi).

Lisätietoja Zoom-etäyhteydestä

Voit asentaa Zoom-etäyhteysohjelman etukäteen tietokoneellesi osoitteesta https://zoom.us/support/download. Kun menet tälle sivulle, niin zoominstaller-ohjelma latautuu automaattisesti. Näet sen sivun alareunassa. Napsauta sitä ja asenna ohjelma tietokoneellesi.

Osallistuminen on mahdollista myös selaimella, mikäli et halua asentaa Zoom-ohjelmaa koneellesi. Kaikki ohjelman ominaisuudet eivät kuitenkaan silloin ole käytettävissäsi.

 


Ei kommentteja artikkelille “Lukustartti pitkän matematiikan kirjoittajille 25.2.2021

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia