LUMATIKKA-verkkokurssit 11.1.–18.4.2021

keskiviikkona 10. helmikuuta 2021 | Kati Kyllönen | Ei kommentteja

Opettaja, tervetuloa maksuttomille LUMATIKKA-verkkokursseille kehittämään matematiikan opetusta yhdessä kurssin kouluttajien ja kollegoidesi kanssa! Koulutuksessa mietimme yhdessä esimerkiksi käytännöllisiä vinkkejä toiminnallisen ja tutkivan matematiikan opetuksen toteuttamiseksi.

Maksuton matematiikan opetuksen täydennyskoulutus toteutetaan lukukausittain aina vuoden 2022 loppuun asti.  Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Kursseja on tarjolla sekä suomeksi että ruotsiksi. LUMATIKKA-ohjelma on LUMA-keskus Suomi -verkoston koordinoima hanke, jota Opetushallitus rahoittaa.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin osoitteessa https://lumatikka.luma.fi ja aloita maksuttomat verkko-opinnot keväällä 2021. Kurssit ovat käynnissä 11.1.–18.4.2021.

Lisätietoja: https://lumatikka.luma.fi | info@lumatikka.luma.fi

 

 


Ei kommentteja artikkelille “LUMATIKKA-verkkokurssit 11.1.–18.4.2021

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia