Oulun yliopiston matematiikkakerho 17.2.2021 alkaen

sunnuntaina 14. helmikuuta 2021 | Kati Kyllönen | Ei kommentteja

Aika ja paikka

17.2.2021 klo 17-19 alkaen, joka toinen keskiviikko
Zoom-etäyhteydellä

Sisältö

Oulun yliopistolla alkaa pyöriä matemaattisia haasteita kaipaaville yläkoululaisille ja lukiolaisille suunnattu matematiikkakerho. Kerho järjestetään toistaiseksi etänä, joten osallistua voi miltä paikkakunnalta tahansa.

Kerhossa tutustutaan koulumatematiikan ulkopuolisiin aihealueisiin ja ratkotaan niihin liittyviä tehtäviä. Tehtäviä on monentasoisia eikä esitietovaatimuksia juuri ole, joten kerho sopii niin seiskoille kuin abeillekin. Tärkeintä on kiinnostus matematiikkaan ja ongelmanratkaisuun.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen kerhon nettisivuilla:
https://matematiikkakilpailut.fi/kerhot/oulu/

 

 


Ei kommentteja artikkelille “Oulun yliopiston matematiikkakerho 17.2.2021 alkaen

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia