Tule mukaan LUMA-kehittämisyhteisöön!

keskiviikkona 19. toukokuuta 2021 | | Ei kommentteja

Hae nyt LUMA-kehittämiskouluksi tai -päiväkodiksi!

Onko sinulla ajatuksia siitä, miten matematiikan, luonnontieteiden ja teknologian opetusta ja oppimista tulisi kehittää? Haluatko olla rakentamassa toimintamalleja, materiaaleja sekä koulutuksia uusien opetussuunnitelmien tueksi? Kiinnostaako sinua verkostoitua alueellisesti, kansallisesti tai kansainvälisesti?

LUMA-keskus Suomi -verkosto avaa kouluille ja päiväkodeille haun liittyä osaksi uudenlaista LUMA-kehittämisyhteisöä, jonka tavoitteena on kehittää LUMA-aineiden (matematiikka, ympäristöoppi, luonnontieteet ja teknologia) opetusta ja oppimista. Haku on avoinna 15.8. saakka.

Hakemalla kehittämiskouluksi tai -päiväkodiksi

  • Pääsette vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa verkostomme tulisi järjestää tulevalla kaudella.
  • Saatte ensimmäisten joukossa tiedon LUMA-verkoston tarjoamista uusista toiminnoista, joihin haetaan koulu- ja päiväkotiryhmiä (esim. pilotoinnit).
  • Pääsette hyödyntämään uusinta tutkimustietoa sekä uusimpia toimintamalleja LUMA-aineiden opetukseen ja monialaisten oppimiskokonaisuuksien ja teemaopintojen toteuttamiseen.
  • Saatte vertaistukea yli koulutusasteiden, oppiainerajojen ja osaamisten alueiden.
  • Pääsette jakamaan ideoitanne LUMA-päivillä ja StarT-ohjelmassa.
  • Saatte käyttää LUMA-kehittämiskoulun ja -päiväkodin sekä LUMA-kehittäjäopettajan nimikkeitä.

Toivomme osallistujia varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle ja eri puolilta Suomea. Jokaisesta hakevasta koulusta ja päiväkodista ohjelmaan tulisi osallistua vähintään kaksi henkilöä (LUMA-aineiden opettaja, varhaiskasvatuksen opettaja, luokanopettaja, ohjaaja, opinto-ohjaaja tai muiden aineiden opettaja).

Lisätietoja ja hakulomakkeen löydät LUMA-keskus Suomen verkkosivuilta osoitteesta
https://www.luma.fi/sanomat/2021/05/10/hae-nyt-luma-kehittamiskouluksi-tai-paivakodiksi/


LUMA-keskus Suomi on katto-organisaatio kansalliselle ja kansainväliselle LUMA-toiminnalle. Sen muodostavat suomalaisten yliopistojen tai yliopistokeskusten yhteydessä toimivat LUMA-keskukset.

Ei kommentteja artikkelille “Tule mukaan LUMA-kehittämisyhteisöön!

Kirjoita kommentti