Oulun yliopiston matematiikkakerho jatkuu 21.9.2021 alkaen

keskiviikkona 8. syyskuuta 2021 | Kati Kyllönen | Ei kommentteja

Aika ja paikka

21.9.2021 klo 17-19 alkaen, joka toinen tiistai
Zoom-etäyhteydellä

Sisältö

Oulun yliopistolla pyörii myös syksyllä 2021 matemaattisia haasteita kaipaaville yläkoululaisille ja lukiolaisille suunnattu matematiikkakerho. Kerho järjestetään toistaiseksi etänä, joten osallistua voi miltä paikkakunnalta tahansa.

Kerhossa tutustutaan koulumatematiikan ulkopuolisiin aihealueisiin ja ratkotaan niihin liittyviä tehtäviä. Tehtäviä on monentasoisia eikä esitietovaatimuksia juuri ole, joten kerho sopii niin seiskoille kuin abeillekin. Tärkeintä on kiinnostus matematiikkaan ja ongelmanratkaisuun.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen kerhon nettisivuilla:
https://matematiikkakilpailut.fi/kerhot/oulu/


Ei kommentteja artikkelille “Oulun yliopiston matematiikkakerho jatkuu 21.9.2021 alkaen

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia