Nord StarT -ilmastonmuutoskilpailu

torstaina 28. lokakuuta 2021 | | Ei kommentteja

Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää pohjoismaisen Nord Start -ilmastonmuutoskilpailun syksyllä 2021. Kilpailu on osa Suomen Pohjoismaiden ministerineuvoston puheenjohtajakauden 2021 ohjelmaa ja se järjestetään yhteistyössä LUMA-keskus Suomen StarT-ohjelman kanssa. Kilpailun tavoitteena on osallistaa lapsia, nuoria ja aikuisia varhaiskasvatuksesta korkeakouluihin ideoimaan yhdessä konkreettisia keinoja ilmastokriisin torjuntaan.

Kilpailussa on kaksi sarjaa:

1. Lasten, nuorten ja korkeakouluopiskelijoiden projektityöt (5 kilpailukategoriaa)

2. Opettajien ja kasvattajien hyvät opetuskäytänteet (6 kilpailukategoriaa)

Opetus- ja kulttuuriministeriö jakaa 500 euron tunnustuksen jokaisen kilpailukategorian parhaimmille niin projektien kuin opetuskäytänteiden kohdalla. Palkinnonsaajat julkistaa opetusministeri 9.2.2022 pohjoismaisessa konferessissa.

Nord StarT -kilpailuun osallistutaan kertomalla jo toteutetuista tai parhaillaan toteuttamistanne projektitöistä sekä hyvistä opetuskäytänteistä verkkolomakkeella. Kilpailun hakuaikaa on jatkettu 3.1.2022 saakka!

Lue lisää Nord StarT -kilpailusta ja ilmoittaudu mukaan kilpailun verkkosivuilla osoitteessa
https://start.luma.fi/nord-start-ilmastonmuutoskilpailu/

 

 


LUMA-keskus Suomi on katto-organisaatio kansalliselle ja kansainväliselle LUMA-toiminnalle. Sen muodostavat suomalaisten yliopistojen tai yliopistokeskusten yhteydessä toimivat LUMA-keskukset.

Ei kommentteja artikkelille “Nord StarT -ilmastonmuutoskilpailu

Kirjoita kommentti