Ilmoittaudu mukaan StarT-projektioppimiskilpailuun 13.3.2022 mennessä

sunnuntaina 30. tammikuuta 2022 | Kati Kyllönen | Ei kommentteja

Ilmoittaudu nyt mukaan StarT-projektioppimiskilpailuun! Kilpailuun voit osallistua joko lasten ja nuorten projektityöllä tai hyvällä oppimiskäytänteellä. Projektien tulisi linkittyä LUMA-aineiden (luonnontieteet, matematiikka ja teknologia) oppimiseen.

Vuoden 2022 kilpailun teema on minun LUMAni. Projektit voivat siis liittyä mihin tahansa oppiainerajoja ylittävään teemaan, jossa on mukana luonnontieteitä, matematiikkaa ja/tai teknologiaa. Teemaa voi lähestyä esimerkiksi lasten ja nuorten omien kiinnostuksen kohteiden kautta.

StarT-kilpailuun osallistutaan ilmoittautumislomakkeella, jolla kerrotte toteutetusta projektityöstä raportin, videon ja muiden tuotoksien avulla. Projektitöitä voi jättää kilpailuun 13.3. asti. Tämän jälkeen kilpailun tuomarit valitsevat parhaat projektit. Ansioituneimmat työt voivat jatkaa vielä kilpailun kansainväliseen sarjaan. Ansioituneimmat projektit palkitaan kesäkuussa LUMA-päivillä (13.–14.6.2022) järjestettävässä StarT-gaalassa.

Lue lisää kilpailusta ja ilmoittaudu mukaan StarTin verkkosivuilla!

 

 

 


Ei kommentteja artikkelille “Ilmoittaudu mukaan StarT-projektioppimiskilpailuun 13.3.2022 mennessä

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia