Osallistu maksuttomiin matematiikan täydennyskoulutuksiin!

maanantaina 31. tammikuuta 2022 | | Ei kommentteja

Kuvituskuva.

Kevätlukukauden 2022 aikana on tarjolla useita Opetushallituksen rahoittamia, osallistujille maksuttomia matematiikan täydennyskoulutuksia. Koulutuksissa on huomioitu kaikki matematiikkaa opettavat, varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Poimi joukosta mieleisesi kurssit tai suorita kokonaisuuksia!

LUMATIKKA

LUMATIKKA on verkkotäydennyskoulutusohjelma matematiikan parissa työskenteleville varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Koulutuksen oppijalähtöiset, toiminnalliset ja konkreettiset sisällöt auttavat herättämään ja kasvattamaan oppijoittesi matikkainnostusta!

Voit suorittaa koko koulutusohjelman (15 op) tai yksittäisiä kursseja tarpeesi ja aikataulusi mukaan täysin verkon välityksellä ilman läsnäolovaatimuksia. Kursseilla voit edetä kevään aikana joustavasti omassa tahdissa tai yhteisen tavoiteaikataulun mukaisesti.

Lue lisää LUMATIKAsta osoitteesta https://lumatikka.luma.fi

 

Joustavaan Matematiikkaan (JoMa)

Joustavaan Matematiikkaan -täydennyskoulutusohjelmassa on keskiössä joustava matemaattinen ajattelu ja konkreettiset keinot huomioida se matematiikan opetuksessa.

JoMa:n kaikki kurssit ovat avoinna keväällä 2022 ja löydät niistä lisätietoja osoitteesta https://www.flexibility.fi/joma-ja-flexma-huipentuvat-kevaalla-2022-kaikki-kurssit-tarjolla-3-1-17-6-2022/

Teknologiateollisuus kannustaa stipendein JoMa-kurssien suorittamiseen: https://www.flexibility.fi/teknologiateollisuuden-100-vuotissaation-joma-stipendeja-myos-vuonna-2022/

 

Konkretiaa ja vaikuttavuutta matematiikan opetukseen

Konkretiaa ja vaikuttavuutta matematiikan opetukseen -koulutuksessa keskitytään menetelmiin, joilla kehitetään oppilaiden loogista, täsmällistä ja luovaa matemaattista ajattelua. Saat välineitä, joilla pystyt tukemaan oppilaiden matemaattisen ajattelun taitojen kehittymistä.

Koulutuskokonaisuus on suunnattu ensisijaisesti esiopetuksen-, luokan-, aineen- ja erityisopettajille, mutta se on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille! Koulutus on keväällä 2022 tarjolla itseopiskelupakettina.

Lue lisää ja aloita opiskelu osoitteessa
https://www.oulu.fi/fi/joy/koulutushaku/konkretiaa-ja-vaikuttavuutta-matematiikan-opetukseen-itseopiskelukurssi

 

 

 


Kati Kyllönen toimii suunnittelijana Oulun yliopiston LUMA-keskuksessa. Koulutukseltaan hän on fyysikko sekä fysiikan, kemian ja matematiikan opettaja.

Ei kommentteja artikkelille “Osallistu maksuttomiin matematiikan täydennyskoulutuksiin!

Kirjoita kommentti