Oulun yliopiston matematiikkakerho jatkuu 1.2.2022 alkaen

tiistaina 25. tammikuuta 2022 | Kati Kyllönen | Ei kommentteja

Aika ja paikka

1.2.2022 klo 17-19 alkaen
Zoom-etäyhteydellä

Sisältö

Oulun yliopistolla pyörii matemaattisia haasteita kaipaaville yläkoululaisille ja lukiolaisille suunnattu matematiikkakerho. Kerho järjestetään toistaiseksi etänä, joten osallistua voi miltä paikkakunnalta tahansa.

Kerhossa tutustutaan koulumatematiikan ulkopuolisiin aihealueisiin ja ratkotaan niihin liittyviä tehtäviä. Tehtäviä on monentasoisia eikä esitietovaatimuksia juuri ole, joten kerho sopii niin seiskoille kuin abeillekin. Tärkeintä on kiinnostus matematiikkaan ja ongelmanratkaisuun.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen kerhon nettisivuilla:
https://matematiikkakilpailut.fi/kerhot/oulu/


Ei kommentteja artikkelille “Oulun yliopiston matematiikkakerho jatkuu 1.2.2022 alkaen

Kirjoita kommentti


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia