Verkkosivuston toiminta päättyy

torstaina 2. kesäkuuta 2022 | | Ei kommentteja

Ouluma.fi-verkkosivuston toiminta on päättymässä. Sivustolla ei julkaista enää uutta sisältöä eikä sivuston sisältöjä päivitetä. Jos haluat ottaa talteen sivustolta löytyviä materiaaleja tai muita sisältöjä, kannattaa toimia viimeistään vuoden 2022 loppuun mennessä. Kiitämme sivuston käyttäjiä ja kaikkia sivustolle sisältöä vuosien varrella tuottaneita henkilöitä ja tahoja! Jatkossa Oulun yliopiston LUMA-keskuksen toiminnasta löytyy tietoa Oulun yliopiston verkkosivuilta osoitteesta https://www.oulu.fi/fi/yliopisto/oulun-yliopiston-luma-keskus 

Mikäli sinulla on kysyttävää sivuston sulkemiseen liittyen, voit olla yhteydessä Kati Kyllöseen (kati.kyllonen@oulu.fi).


Kati Kyllönen toimii suunnittelijana Oulun yliopiston LUMA-keskuksessa. Koulutukseltaan hän on fyysikko sekä fysiikan, kemian ja matematiikan opettaja.

Ei kommentteja artikkelille “Verkkosivuston toiminta päättyy

Kirjoita kommentti