Johtoryhmä

Oulun yliopiston LUMA-keskukselle nimettiin 7.2.2014 johtoryhmä, johon kuuluvat Peter Hästö, Kimmo Kuortti, Jouni Pursiainen, Mikko Malaska, Antti Haapala, Hannu Juuso ja Taru Torssonen.

Vuosina 2012 ja 2013 OuLUMA-keskuksen toiminta tapahtui erityisesti Euroopan sosiaalirahaston osittain rahoittaman Pohjois-Suomen LUMA-osaajat -projektin kautta. 1.9.2011-31.12.2013 käynnissä olleen projektin ohjausryhmässä oli edustajia Oulun yliopistolta, MAOL-Oulun seutu ry:stä, Oulun kaupungista, Oulun seudun ammattikorkeakoulusta sekä Kuusamosta ja Haapavedeltä.

Ohjausryhmän puheenjohtajana toimi vuosina 2012-2013 Jarkko Hurme Oulun seudun ammattikorkeakoululta. Oulun yliopistolta ohjausryhmän jäseninä olivat Olli Silvén, Jouni Pursiainen, Peter Hästö ja Kimmo Kuortti ja ohjausryhmän varajäseninä Jukka Riekki, Jukka Hiltunen, Vesa-Matti Sarenius ja Seppo Saarela. MAOL-Oulun seutu ry:stä ohjausryhmän jäsenenä oli Jaana Karvonen ja varajäsenenä Miikka Lämsä. Oulun kaupungista ohjausryhmän jäsenenä oli Kari Pekkala ja varajäsenenä Jussi Tomberg. Kuusamon kaupunkia ohjausryhmässä edusti ohjausryhmän jäsen Tarmo Hautajärvi ja Haapaveden kaupunkia varajäsen Erkki Seitajärvi.

Kuva: Toivo Korja

OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia