Yhteystiedot

Oulun yliopiston LUMA-keskus (OuLUMA)

Sähköposti: ouluma@oulu.fi

Postiosoite:
Oulun yliopiston LUMA-keskus
Koulutuspalvelut
PL 8000
90014 Oulun yliopisto

Linnanmaan kampusalueen kartta

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@oulu.fi.

Kati Kyllönen, suunnittelija

Kati on koulutukseltaan fyysikko sekä fysiikan, kemian ja matematiikan aineenopettaja. Kati on ollut mukana Oulun yliopiston LUMA-keskuksen toiminnassa vuodesta 2009 alkaen. Katin tavoittaa numerosta 040 575 3881. Katin työpiste sijaitsee huoneessa FY261 (2. kerrokseen J-sisäänkäynniltä lähtevän käytävän rapusta J3 tai sen vieressä olevalla hissillä).

Merja Vaaramaa, suunnittelija

Merja on koulutukseltaan maantieteilijä. Merjan tavoittaa numerosta 050 590 4359. Merjan työpiste sijaitsee huoneessa FY261 (2. kerrokseen J-sisäänkäynniltä lähtevän käytävän rapusta J3 tai sen vieressä olevalla hissillä).

Jouni Pursiainen, keskuksen johtaja

Jouni on kemian professori ja on toiminut vuoden 2016 alusta lähtien Oulun yliopiston LUMA-keskuksen johtajana.

Sari Harmoinen, keskuksen varajohtaja

Sari on kasvatustieteiden tiedekunnan koulutusdekaani ja matematiikan ja luonnontieteen didaktiikan yliopistonlehtori. Sari on toiminut syksystä 2017 lähtien Oulun yliopiston LUMA-keskuksen varajohtajana.

 

LUMA2020 -hanke

Kansallisen LUMA2020 -hankkeen päätavoitteena on tukea lasten ja nuoren innostusta matematiikkaa, luonnontieteitä ja teknologiaa kohtaan sekä kehittää näiden aineiden opetuksen ja oppimisen laatua varhaiskasvatuksesta korkeakouluihin. Toiminnan toteutus on kytketty StarT -ohjelmaan. Mukana olevat kehittämisyhteisöt luovat uudenlaisia toimintatapoja LUMA-aineiden opetukseen yhdessä yliopiston tutkijoiden, opettajankouluttajien ja työelämän toimijoiden kanssa.

Susanna Hasiwar, suunnittelija (puh. 050 562 8243)

Susanna on koulutukseltaan luokanopettaja (teknologiapainotteinen luokanopettajakoulutus) ja on työskennellyt syksystä 2019 lähtien Oulun yliopistossa LUMA2020 -hankkeen suunnittelijana. Työkokemusta on kertynyt myös oppikirjailijana ja sähköisten oppimateriaalien sisällöntuottajana. Susanna tekee väitöskirjaa 10-12 -vuotiaiden oppilaiden matemaattisesta ongelmanratkaisusta.

Tiina Komulainen, suunnittelija (puh. 044 578 7452)

Tiina on koulutukseltaan matemaattisten aineiden opettaja ja hän työskentelee matematiikan ja luonnontieteen didaktiikan yliopisto-opettajana kasvatustieteellisessä tiedekunnassa.


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia