Kilpailut

Peruskoulun matematiikka

Tälle sivulle on koottu tietoa peruskoululaisille suunnatuista matematiikan kilpailuista, joita ovat peruskoulun matematiikkakilpailu, Kenguru-matematiikkakilpailu ja 7.-luokkalaisten matematiikkakilpailu.

Lukion matematiikka

Tälle sivulle on koottu tietoa lukiolaisille suunnatuista matematiikan kilpailuista, joita ovat kansallisen lukion matematiikkakilpailun ja Kenguru-matematiikkakilpailun lisäksi kansainväliset matematiikkakilpailut.

Fysiikka ja kemia

Tälle sivulle on koottu tietoa fysiikan ja kemian kilpailuista. Esittelyssä ovat kansallisten fysiikka- ja kemiakilpailujen lisäksi kansainväliset kilpailut.

Biologia ja maantiede

Tälle sivulle on koottu tietoa biologian ja maantieteen kilpailuista, joita ovat Metsävisa ja Juniorivesikilpailu, kansallinen biologiakilpailu ja kansallinen maantiedekilpailu sekä biologian ja maantieteen olympialaiset.

Muita kilpailuja

Tälle sivulla esitellään Viksu-tiedekilpailu, Tilastokilpailu, Tutki-Kokeile-Kehitä -kilpailu, Young Scientist -tiedekilpailu, Datatähti- ja Majava-tietotekniikkakilpailut sekä AMMATIKKA top -matematiikkakilpailu.

Valmennustoiminta

Kilpailuihin on mahdollista valmistautua esimerkiksi osallistumalla tarjolla olevaan valmennustoimintaan.


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia


LUMA-sanomat
  • Yhteysvirhe