Uusimmat kirjoitukset

Kiviainespuuhastelua Lapissa – Osa 2

Kiviainespuuhastelua Lapissa – Osa 2

15.12.2017 | Ville Kallio

Onpa tämä kirjoitusoperaatio taas venynyt. Tekstiä olen aloittanut joskus lokakuun loppupuolella ja nyt eletään joulukuun puoliväliä, joten on varmaan aika tämäkin raakile pusertaa valmiiksi. Johonkin se aika aina menee, vaikkei mitään erityistä tekisikään.

Kiviainespuuhastelua Lapissa – Osa 1

Kiviainespuuhastelua Lapissa – Osa 1

15.9.2017 | Ville Kallio

Johan tuo aika on taas vierähtänyt ja kesä alkaa hiljakseen kallistua syksyn puoleen. Melko pitkälti on töiden parissa aika mennyt, joskin siinä sivussa on päässyt kyllä mukavasti lomailunkin makuun.


Se oli sitten siinä!

Se oli sitten siinä!

5.5.2017 | Ville Kallio

Edellisen blogin kirjoittamisen aikaan tein graduuni viimeisiä hienosäätöjä. Nyt sekin on kaukana takanapäin ja eepos onnellisesti paketissa… Ja valmistumaankin olen tässä ehtinyt.

Ikuisuusprojekti päätökseen

Ikuisuusprojekti päätökseen

27.3.2017 | Ville Kallio

Viime syyskuussa edellistä gradupäivitystäni kirjoittaessani ajattelin olevani jo lähellä urakan loppua. Tuolloin kasailin graduni pääpiirteistä koostuvaa tiivistelmää GTK:n mineraalipotentiaalin arviointiprojektin loppuraporttia varten. Varsinainen gradun pohdinta-osio oli tuossa vaiheessa vielä melko alkutekijöissään, mutta ajattelin, että sen kirjoittaminen olisi pikainen juttu. No sitä se ei todellakaan ollut.


Miniroadtrip Pohjois-Norjaan 13.–15.8.2016 – Osa 2

Miniroadtrip Pohjois-Norjaan 13.–15.8.2016 – Osa 2

1.2.2017 | Ville Kallio

Taas meinasi venyä tämä blogin kirjoittaminen kun olen ollut takerossa noiden gradukoukeroiden kanssa lähes 24/7. Onneksi siinäkin urakassa alkaa viimein näkyä valoa tunnelin päässä; siitä ehkä vähän myöhemmin. Nyt tähän asiaan. Viime vuoden puolella aloittelin matkakertomusta syksyisestä Norjan miniroadtripistä. Laitetaan se nyt tässä blogissa pakettiin niin päästään vähän ajankohtaisempiin asioihin sitten seuraavalla kertaa.

Miniroadtrip Pohjois-Norjaan 13.–15.8.2016 – Osa 1

Miniroadtrip Pohjois-Norjaan 13.–15.8.2016 – Osa 1

28.12.2016 | Ville Kallio

Viime blogissa tuli uhottua siitä Norjan reissusta kirjoittamisella. Ajattelinkin, nyt kun pääsin taas tähän kirjoittamisen makuun, kertoa tuosta elokuisesta autoreissusta Käsivarren Lappiin ja Pohjois-Norjaan. Koska tekstiä todennäköisesti tulee melko reilusti, taidan jakaa stoorin kahteen osaan.


Muita kirjoituksia

Kesäkivikuviot 2016 – Osa 4: Naruska ja Tuntsan erämaa

Kesäkivikuviot 2016 – Osa 4: Naruska ja Tuntsan erämaa

14.12.2016 | Ville Kallio

Niin se on aika taas vierähtänyt ikään kuin varkain. Jonkinlaisen gradupäivityksen ajattelin ensin kirjoittaa, mutta jätetään se nyt vielä vähän myöhemmäksi ja laitetaan tuolle kesätyötarinalle päätepiste ettei se jää kummittelemaan tuonne tekemättömien töiden loputtomaan listaan.

Kesäkivikuviot 2016 – Osa 3: Kemihaara

Kesäkivikuviot 2016 – Osa 3: Kemihaara

5.10.2016 | Ville Kallio

Edelliskerralla tuli päivitettyä hieman gradu-tilannetta. Tällä kertaa voisi jatkaa sitä kesken jäänyttä kesätyökertomusta. Edellisellä kerralla saatiin kartoituskuviot Pelkosenniemellä valmiiksi ja siirryttiin Kemihaaraan, josta meille oli varattu majoitus seuraavalle 10 päivän työjaksolle.

Syyskuun väliblogi

Syyskuun väliblogi

19.9.2016 | Ville Kallio

Taas sitä aikaa on vierähtänyt liki kuukausi siitä kun viimeksi blogailin. Oli aiemmin tarkoitus kirjoitella jatkoa tuolle kesätyöstoorille, mutta gradu-urakka on työllistänyt täysipäiväisesti syyskuun ajan, joten ”luovemmalle” kirjoittamiselle ei ole jäänyt aikaa. Ajattelin, että nyt kun akuutein kiire on hieman hellittänyt, voisin kirjoitella pientä väliaikaraporttia tuon gradun suhteen. Sitä kesästooria jatketaan sitten seuraavalle kertaa.

Kesäkivikuviot 2016 – Osa 2: Kummitsoivan kutsu

Kesäkivikuviot 2016 – Osa 2: Kummitsoivan kutsu

27.8.2016 | Ville Kallio

Meinasi tämä kirjoitushomma taas venyä, vaikka oli tarkoitus melko nopeasti edellisen blogin jälkeen jatkaa juttua. Työkuviot tämän kesän osalta tulivat päätökseen reilu viikko sitten. Soppari kyllä on kuun loppuun asti, mutta lomapäiviä ja tasoitusvapaita kertyi kesän aikana sen verran reilusti, että tässä jäi pariksi viikoksi hyvin aikaa vähän ”lusmuillakin” ennenkuin siirtyy gradunkirjoitus-moodiin.

Syksyiset moikat!

Syksyiset moikat!

22.8.2016 | Jasmiina Laakso

Viime kirjotuksesta on kulunut hävyttömän paljon aikaa ja uusi lukuvuosi onkin nyt jo viittä vaille alkamaisillaan, joten taitaapa olla updaten aika! Mun kevät menikin siis Zagrebissa, Kroatiassa vaihto-oppilaana ja pakko myöntää että aika menee nopeesti kun on hauskaa!

Näytä lisää


Tutustu myös

Tapaa kirjoittajat

Aiemmin kirjoittaneita