Tulevat tapahtumat

Oulun yliopiston matematiikkakerho jatkuu 21.9.2021 alkaen

Aika ja paikka

21.9.2021 klo 17-19 alkaen, joka toinen tiistai
Zoom-etäyhteydellä

Sisältö

Oulun yliopistolla pyörii myös syksyllä 2021 matemaattisia haasteita kaipaaville yläkoululaisille ja lukiolaisille suunnattu matematiikkakerho. Kerho järjestetään toistaiseksi etänä, joten osallistua voi miltä paikkakunnalta tahansa.

Lue lisää


Yhteisvoimin yhteistyöhön: matematiikka ja tvt -tapaaminen 1.9.2021

Oulun yliopiston oppilaitosyhteistyön tiimi järjestää Yhteisvoimin yhteistyöhön: matematiikka ja tvt -tapaamisen keskiviikkona 1.9.2021 klo 14.00-15.30. Tilaisuus järjestetään etänä Zoomissa.

Tapaamisen teemana on kurkistuskurssit lukiolaisille. Yliopisto-opettajat Marko Leinonen ja Topi Törmä esittelevät uusia matematiikan kurkistuskurssejaan Salausmenetelmien perusteet 2 op ja Johdatus matemaattiseen päättelyyn 2 op.

Lue lisää


Opettajien puutarhavierailu 7.9.2021

Aika ja paikka

tiistai 7.9.2021 klo 14.00-16.00
Oulun yliopiston kasvitieteellinen puutarha, Kaitoväylä 5, Linnanmaa

Sisältö

Tervetuloa tutustumaan Oulun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan ulkopuutarhaan!

Vierailulla kävellään kierros ulkopuutarhassa. Kierroksella tutustutaan kasvitieteellisen puutarhan osastoihin ja kuullaan puutarhan historiaa ja nykytilannetta opetus-, tutkimus- ja yleisökohteena.

Puutarhakierroksen jälkeen voit halutessasi jäädä testaamaan Seppo-alustalle tehtyä, erityisesti yläkoululaisille suunniteltua Oppimismatka ulkopuutarhalla -peliä. Pääset testaamaan peliä oppilaan roolissa.

Lue lisää


Ilmoittaudu matematiikan täydennyskoulutukseen!

Lukuvuonna 2021-22 on tarjolla useita matematiikan täydennyskoulutuksia: LUMATIKKA, Joustavaan Matematiikkaan ja Konkretiaa ja vaikuttavuutta matematiikan opetukseen.

Matematiikan täydennyskoulutukset on suunnattu varhaiskasvatuksen ammattilaisille sekä esi- ja perusopetuksessa, lukiossa ja ammatillisessa koulutuksessa työskenteleville opettajille.

Lue lisää


Vinkkejä LUMA-aineisiin Facebookissa!

Facebookista löydät innostavia vinkkejä LUMA-aineiden etäopetukseen ja kotona harrastamiseen. Suosittelemme esimerkiksi seuraavia:

Oulun yliopiston LUMA-keskuksen Facebook-sivu

MatikkaPysäkin Facebook-sivu

LUMA-aineiden opetus -ryhmä

Lue lisää


Selaa menneitä tapahtumia


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia