Tulevat tapahtumat

Ilmoittaudu matematiikan täydennyskoulutukseen!

Lukuvuonna 2021-22 on tarjolla useita matematiikan täydennyskoulutuksia: LUMATIKKA, Joustavaan Matematiikkaan ja Konkretiaa ja vaikuttavuutta matematiikan opetukseen.

Matematiikan täydennyskoulutukset on suunnattu varhaiskasvatuksen ammattilaisille sekä esi- ja perusopetuksessa, lukiossa ja ammatillisessa koulutuksessa työskenteleville opettajille.

Lue lisää


LUMA-päivät 9.–10.6.2021

Lämpimästi tervetuloa 16. valtakunnallisille LUMA-päiville ke 9.6.– to 10.6.2021!

Päivät järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti eli osallistuminen on mahdollista juuri sieltä, missä ikinä oletkin! Luvassa on tuttuun tapaan kiinnostavia puheenvuoroja, tiedekasvatukseen virittäviä työpajoja, verkostoitumista muiden opettajien kanssa sekä keskiviikon huipentava StarT-gaala. Osallistuminen on maksutonta.

Lue lisää


Oulun yliopiston matematiikkakerho 17.2.2021 alkaen

Aika ja paikka

17.2.2021 klo 17-19 alkaen, joka toinen keskiviikko
Zoom-etäyhteydellä

Sisältö

Oulun yliopistolla alkaa pyöriä matemaattisia haasteita kaipaaville yläkoululaisille ja lukiolaisille suunnattu matematiikkakerho. Kerho järjestetään toistaiseksi etänä, joten osallistua voi miltä paikkakunnalta tahansa.

Lue lisää


Vinkkejä LUMA-aineisiin Facebookissa!

Facebookista löydät innostavia vinkkejä LUMA-aineiden etäopetukseen ja kotona harrastamiseen. Suosittelemme esimerkiksi seuraavia:

Oulun yliopiston LUMA-keskuksen Facebook-sivu

MatikkaPysäkin Facebook-sivu

LUMA-aineiden opetus -ryhmä

Lue lisää


Selaa menneitä tapahtumia


OuLUMA toisaalla

LUMA-uutisia